ΔΩΝΗΣ: «ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ»

Έτοιμος για σκληρή δουλειά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εμφανίσει ένα πολύ καλό πρόσωπο είναι όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης

Δώνης: «Μέχρι αρχές Αυγούστου το ρόστερ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:

Είστε έτοιμος για την πιο περίεργη προετοιμασία της καριέρας σας μέχρι στιγμής;

"Δεν το βλέπω έτσι, εμείς λειτουργούμε όχι περίεργα. Λειτουργούμε πολύ σωστά, πολύ σοβαρά και οι πρώτες δέκα ημέρες είναι ένα καλό δείγμα. Δεν μπορούμε να λέμε πολλά πράγματα όμως υπάρχει και καλό κλίμα και καλή διάθεση. Τα παιδιά ανταποκρίνονται πολύ καλά στην προπόνηση".

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό σε αυτό το στάδιο;

"Αυτό το στάδιο είναι δύσκολο γιατί τα παιδιά προσπαθούν να προσαρμοστούν σε έναν καινούργιο τρόπο παιχνιδιού, στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Μπαίνουμε πολύ δυνατά στα φιλικά και εκεί έχω κάποιους φόβους και κάποιους ενδοιασμούς για να μην έχουμε τραυματισμούς. Νομίζω το πιο σημαντικό είναι να δω πως αφομοιώνουν κάποια πράγματα και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα".

Αυτές τις μέρες που θα είστε στην Ολλανδία περιμένετε να έρθουν και άλλοι παίκτες;

"Περιμένουμε να διαμορφωθεί το ρόστερ μέχρι τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου. Δεν είναι μόνο η επίθεση, είναι και η άμυνα. Να δούμε μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ πως θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση".

Ήταν συνειδητή επιλογή να παίξει ο Παναθηναϊκός δυνατά φιλικά παιχνίδια από την αρχή; Γιατί οι άλλες ομάδες είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο.

"Ήθελα να παίξουμε δυνατά παιχνίδια, απλά η σειρά και η διαθεσιμότητα δεν είναι κάτι που εξαρτιόταν καθαρά και μόνο από εμάς. Τυχαίνει την Τετάρτη το πρώτο φιλικό να είναι αρκετά δύσκολο με ομάδα που είναι πιο μπροστά από εμάς αλλά το θέμα δεν είναι το αποτέλεσμα. Το θέμα είναι να δω κάποια πράγματα και το πρώτο έχω στο μυαλό μου είναι να αποφύγουμε τα προβλήματα".

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου