ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ «ΚΛΕΙΣΕΙ»

 Ο Παναθηναϊκός έχει προτεραιότητα να κάνει άμεσα δικό του τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και οι εξελίξεις αναμένονται εντός διημέρου.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για να τον «κλείσει»

Η υπόθεση του αριστερού μπακ χαφ είναι σε προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί αφορά κίνηση για παίκτη που θα είναι αναπληρωματικός πίσω απ’ τον Ινσούα, νεαρός φυσικά και Έλληνας, μια και υπάρχουν οι περιορισμοί. Έτσι οι «πράσινοι»… τρέχουν αυτή την υπόθεση.

Όπως αναφέραμε χθες, πρώτη επιλογή είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Για τον 20χρονο ήδη έχουν γίνει επαφές από τον Νίκο Νταμπίζα και δεν αποκλείεται εντός των ερχόμενων ημερών να υπάρξει τελική εξέλιξη. Το «τριφύλλι» θέλει να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή, είτε αν τον αφήσει τελικά ελεύθερο η Μπρέντφορντ, είτε με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης είτε με δανεισμό.

Το τελευταίο σενάριο είναι αυτό που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, μιας και ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Η πιθανότητα να τον πάρει ο Παναθηναϊκός χωρίς χρήματα αλλά συμφωνώντας για κάποιο ποσοστό μεταπώλησης, είναι αρκετά πιθανή αυτή τη στιγμή. Αν τελικά όλα πάνε καλά και βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Μπρέντφορντ, τότε ο νεαρός άμεσα θα ταξιδέψει για την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα της χώρας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου