ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ PANASIA»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και τόνισε πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

Κωνσταντίνου: «Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα υπάρχει κατάληξη με την PanAsia»

Αναλυτικά όσα είπε στην "Real News":

Για το πόσο κοντά βρίσκεται η συμφωνία με την PanAsia: «Οι συμφωνίες αυτές θέλουν τον χρόνο τους για να ολοκληρωθούν. Πρόκειται για μια σοβαρή πρόταση, έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς την υλοποίησή της και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα υπάρχει κατάληξη».

Για τη φημολογία πως ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα κάνει πίσω και ποια θα είναι η στάση του Γιάννη Αλαφούζου σε αυτό το ενδεχόμενο: «Σε μια διαπραγμάτευση όλα είναι ανοιχτά μέχρι να καταλήξει. Οι μέχρι τώρα εξελίξεις δείχνουν ότι γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά για να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ. Στο ενδεχόμενο που δεν προχωρήσει η μεταβίβαση, ο μόνος που γνωρίζει για την επόμενη μέρα είναι ο ιδιοκτήτης της».

Για το αν υπάρχει θέμα συνύπαρξης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για την ΠΑΕ και αν σε αυτή την προοπτική είναι θετικός ο Γιάννης Αλαφούζος: «Αυτό το γνωρίζουν μόνο τα εμπλεκόμενα μέρη εάν και εφόσον υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησίας. Ο κ. Αλαφούζος, από τη στιγμή που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, θα τον ενδιαφέρει η διάδοχη κατάσταση να λειτουργήσει για το καλό του συλλόγου».

Για τον αν το χρέος της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη είναι 611.000 ευρώ: «Μέσα στην εβδομάδα θα συζητήσουμε με τους εκπροσώπους της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη, προκειμένου να βρούμε μια κοινώς αποδεκτή λύση. Μέχρι τώρα η οφειλή ήταν διακανονισμένη μέσω σύμβασης που είχε υπογραφεί με την προηγούμενη διοίκησή του».

Για τον στόχο της νέας σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βάζει μόνο υψηλούς στόχους. Ακόμη είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, η ενίσχυση του ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Η Ομάδα μας διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και σπουδαία ταλέντα από τις ακαδημίες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της και να την οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα οι δυσκολίες είναι πολλές και ξεκινάμε με -6 βαθμούς, που όμως γρήγορα μπορούμε να καλύψουμε και να φτάσουμε σε μια θέση που τουλάχιστον θα μας επιτρέψει να ξεχρεώσουμε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου