ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΚΑΙ Η ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ήδη στην Αγγλία και θα έχει επαφές με ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν παίκτες στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν αποκλείεται συνάντηση και με την πλευρά του Ταϊλανδού.

Παναθηναϊκός: Οι στόχοι Νταμπίζα και η φήμη για Πιεμπονγκσάντ

Στο Λονδίνο είναι ο Νίκος Νταμπίζας και ο στόχος του είναι να βρει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, που να πληρούν τις προϋποθέσεις που υπάρχουν έτσι ώστε να τους αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», όπως γράφει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», θα έχει επαφές με ομάδες εκεί έτσι ώστε να διερευνήσει το αν θα μπορέσει να πάρει κάποιους παίκτες δανεικούς.

Πρωταρχικός στόχος είναι να βρεθεί ο εκλεκτός για τη θέση του φορ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ρυθμίζει το μπάτζετ για τη συγκεκριμένη θέση. Από εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας θα έχει επαφές και με νεαρούς Έλληνες, κάτω των 23 ετών, που αγωνίζονται στο εξωτερικό έτσι ώστε να διερευνήσει το κατά πόσο και ποιοι από αυτούς θα ήθελαν να βρεθούν στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, φημολογείται έντονα πως στη διάρκεια της παρουσίας του στο Λονδίνο ο «Ντάμπ» θα έχει ραντεβού και με την πλευρά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Είτε με τον ίδιο τον Ταϊλανδό «broker» είτε με τον γιό του Πιτ…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου