ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ο ΔΩΝΗΣ

Ο Χρήστος Δώνης ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και σήμερα κάνει υπέρηχο για να διαπιστωθεί το πρόβλημα.

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Δώνης

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και κατοχής της μπάλας , ενώ το βράδυ ο Δώνης έκανε μαθήματα τακτικής στους παίκτες και πάλι στο 5-4-1 , όταν η ομάδα αμύνεται και 3-4-2-1 , όταν η ομάδα επιτίθεται. Στην άμυνα ήταν οι Ινσούα, Κουλιμπαλί στα άκρα και οι Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον στα στόπερ. Στον άξονα στα χαφ ήταν οι Κάτσε, Δώνης και οι Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης πίσω από τον Πίσπα και σε κάποια σημεία της τακτικής πίσω από τον Κουντουριώτη , που έπαιξε φορ.

Ο Δώνης δούλεψε πολύ με συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες. Στην διάρκεια της απογευματινής προπόνησης ένοιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Δώνης, που σήμερα θα βγάλει έναν υπέρηχο, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.. Ο Διούδης ένοιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και στο διπλό δεν έπαιξε για προληπτικούς λόγους.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου