Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ

Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως η πραγματική διάσταση των όσων έγιναν με τον Κώστα Φραντζέσκο, είναι διαφορετική…

Η εξήγηση του Παναθηναϊκού για το θέμα με Φραντζέσκο

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε ασέβεια και ανήθικη στάση προς τον Κώστα Φαρντζέσκο από μέρους τους. Όπως λένε, εδώ και ενάμιση μήνα είχαν δρομολογηθεί οι εξελίξεις αναφορικά με τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία των ομάδων Κ17 και Κ20 του «τριφυλλιού». Μάλιστα αναφέρουν πως το ίδιο διάστημα υπήρξε συνάντηση μεταξύ των Νταμπίζα, Φύσσα και Φραντζέσκου στην οποία αναλύθηκε το πλάνο που υπήρχε για τις ακαδημίες.

Από τότε, μεσολάβησε ένα χρονικό διάστημα στο οποίο προτεραιότητα είχαν θέματα της πρώτης ομάδας. Μάλιστα, φέρονται να έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις στις ακαδημίες και οι Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, στους οποίους αναλύθηκε ότι είναι σημαντικό τα παιδιά της Κ17 να συνεχίσουν με τον ίδιο προπονητή και την ίδια φιλοσοφία για να έχουν μέγιστο αποτέλεσμα στην εξέλιξή τους. Και όπως λέγεται στον Παναθηναϊκό, καμία προσωπική φιλοδοξία κανενός προπονητή δεν είναι πάνω από την εξέλιξη των περιουσιακών στοιχείων του συλλόγου.

Μάλιστα αναφέρουν πως αυτό δεν είναι προσωπική αμφισβήτηση στον Κώστα Φραντζέσκο και τονίζουν πως το θέμα συζητήθηκε με καθυστέρηση λόγω και των εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό. Όπως λένε στο «τριφύλλι», όταν έγινε η συνάντηση με τον Φραντζέσκο εκείνος ήταν που ζήτησε να τον διώξει η ομάδα και η απάντηση που δόθηκε ήταν πως δεν θέλουν να τον διώξουν αλλά δεν μπορούν να δεχθούν απόφαση που θα έχει οικονομικό χαρακτήρα. Κοινώς, δεν ήθελαν να δεχθούν να του δώσουν αποζημίωση, με αποτέλεσμα να προτρέψουν τον Κώστα Φραντζέσκο να μην πάρει κάποια βιαστική απόφαση…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου