ΦΥΣΣΑΣ: «ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ»

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, τοποθετήθηκε μετά το θέμα που προέκυψε με τον Κώστα Φραντζέσκο.

Φύσσας: «Γνώμονας το συμφέρον της ακαδημίας»

Στον Παναθηναϊκό υπήρξε ζήτημα, με τον Κώστα Φραντζέσκο και το πως του συμπεριφέρθηκε η ΠΑΕ δια του Νίκου Νταμπίζα. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ20, ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή πως θα προπονεί στο εξής την Κ17, αλλά αυτό έγινε… την τελευταία στιγμή. Μετά τον «ντόρο» που έγινε για το συγκεκριμένο θέμα, ο Τάκης Φύσσας ως διευθυντής της Ακαδημίας πήρε θέση και τόνισε πως όλες οι ενέργειες γίνονται για το καλό των παιδιών και των ομάδων υποδομής των «πράσινων».

Η δήλωση του Τάκη Φύσσα:

«Ως Διευθυντής της Ακαδημίας δηλώνω ότι μοναδικός μου σκοπός είναι η εύρυθμη λειτουργία της χωρίς να διαταράσσεται το κλίμα αυτής για κανένα λόγο.

Τα θέματα που προκύπτουν αποτελούν εσωτερικές υποθέσεις που διευθετούνται με βάση την συνεργασία και με γνώμονα το συμφέρον της Ακαδημίας. Η ενίσχυση όλων των τμημάτων  συνεχίζεται ώστε να διατηρηθούν  τα υψηλά στάνταρ της περασμένης σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο  θα προσπαθήσουμε και πάλι  να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε την κορυφή. Οφείλουμε στα παιδιά μας ένα σταθερό περιβάλλον με ιδανικές συνθήκες ώστε να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και την συμμετοχή τους στον Παναθηναϊκό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου