ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΜΥΛΟΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ!

Οι δηλώσεις του μάνατζερ του Λουτσιάνο δείχνουν… δανεισμό του παίκτη από τον Παναθηναϊκό στη Φλουμινένσε και περιπλέκουν τα πράγματα!

Παναθηναϊκός: «Μύλος» με τον Λουτσιάνο και τη Φλουμινένσε!

Ο Παναθηναϊκός και ο Λουτσιάνο έχουν… χωρίσει τους δρόμους τους εδώ κι αρκετό καιρό. Η πληροφόρηση που υπήρχε ήταν πως ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από το «τριφύλλι», λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της ομάδας που δεν μπορούσε να αντέξει το συμβόλαιό του αλλά και λόγω της δυσαρέσκειας του παίκτη προς τη νυν διοίκηση του «τριφυλλιού» με κύρια αιτία τη στάση της το διάστημα που ήταν τραυματίας όταν και ήθελε να του «σπάσει» το συμβόλαιο.

Το θέμα που έχει ανακύψει τώρα με τον Βραζιλιάνο, έχει να κάνει με δηλώσεις του εκπροσώπου του, Νίλσον Μόουρα. Ο Βραζιλιάνος ατζέντης μιλώντας στην ιστοσελίδα «netflu», που ασχολείται με τα θέματα της Φλουμινένσε στην οποία έχει συμφωνήσει ο Λουτσιάνο να συνεχίσει την καριέρα του, περιέπλεξε αρκετά τα πράγματα. Αυτό γιατί, όπως ανέφερε, αν η «Φλου» θελήσει οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να… επιστρέψει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό! Όπως γράφουν, μάλιστα, οι Βραζιλιάνοι, αυτό συμβαίνει διότι έχει υπάρξει συμφωνία για τριετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή!

«Η μορφή της συμφωνίας είναι πολύ καλή για την Φλουμινένσε γιατί μπορεί να την διακόψει ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να πληρώσει 500.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο για να τον αγοράσει. Αν δεν μείνει ικανοποιημένη από την απόδοσή του παίκτη μπορεί να τον επιστρέψει στον Παναθηναϊκό χωρίς κόστος για εκείνην», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Λουτσιάνο!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου