ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

Όλα ανοικτά μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς είναι ανοικτό να μην ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία για προετοιμασία.

Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να χάσει την προετοιμασία ο Κουρμπέλης

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Κουρμπέλη ήταν… ό,τι χειρότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στο τελευταίο σπριντ της προπόνησης της Δευτέρας ένιωσε ενόχληση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο κι από εκεί έφυγε άμεσα για το ΥΓΕΙΑ.

Εκεί έκανε μαγνητική, παρουσία του γιατρού του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκου, όπου διαπιστώθηκε μικρή εντοπισμένη θλάση στο κάτω τριτημόριο του μυός. Αυτό σημαίνει πως ο Κουρμπέλης θα είναι μίνιμουμ εκτός δράσης για δυο εβδομάδες, ακολουθώντας φυσικοθεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα. Το πρόβλημα είναι πως ο Παναθηναϊκός την επόμενη Δευτέρα (16/07), αναχωρεί για το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Κουρμπέλης για να είναι σε φουλ ρυθμούς θα περάσει ένα αρκετά σημαντικό διάστημα και δεν προβλέπεται πριν τις 23-24 του μήνα να μπει στις προπονήσεις. Συνεπώς, τις επόμενες ημέρες και με βάση την εξέλιξη που θα έχει ο τραυματισμός του, θα αποφασιστεί από ιατρικό και τεχνικό τιμ το αν έχει νόημα να ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία. Αν αυτό δεν συμβεί, αναμφίβολα θα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πλήγμα στα πλάνα του Δώνη έτσι ώστε να δουλέψει και να «χτίσει» την ομάδα όπως τη θέλει για την επόμενη σεζόν…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου