ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΙΦΝΑΙΟ ΚΑΙ ΡΕΓΚΑΚΟ

Οι Μαρκ Σιφναίος και Στέφανος Ρεγκάκος θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Σιφναίο και Ρεγκάκο

Ο Παναθηναϊκός προχωρά σιγά-σιγά στη στελέχωση του ρόστερ του για τη νέα χρονιά, παρά τις αντίξοες συνθήκες (τιμωρία, απαγόρευση μεταγραφών, μηδαμινό μπάτζετ) που έχει δημιουργήσει η διοίκηση Αλαφούζου. Οι Νταμπίζας και Δώνης προχωρούν το πλάνο τους και θέλουν να φτιάξουν ένα ρόστερ που τουλάχιστον θα έχει «βάθος» και θα ισορροπεί έτσι το έλλειμα σε ποιότητα.

Από τη στιγμή που το θέμα της απόκτησης του βασικού φορ θα «τραβήξει», οι Δώνης και Νταμπίζας προχωρούν υποθέσεις παικτών που θα είναι ουσιαστικά οι εναλλακτικές για αυτή τη θέση και είναι παιδιά κάτω των 23 ετών. Ήδη έχει προχωρήσει πολύ το θέμα του Αργύρη Καμπετσή, ενώ ψηλά στη λίστα είναι και οι Μαρκ Σιφναίος και Στέφανος Ρεγκάκος.

Αμφότεροι, αναμένεται να αποκτηθούν και να δοκιμαστούν από τον Γιώργο Δώνη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία. Οι πληροφορίες θέλουν την πλευρά του Ρεγκάκου να είναι σύμφωνη με αυτό, ενώ και με τον Σιφναίο έχει γίνει μια επαφή προς αυτή την κατεύθυνση. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν τον δεύτερο να έχει ήδη «κλείσει» με τον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, το πλάνο που έχουν Νταμπίζας και Δώνης, είναι να τους δει ο Έλληνας τεχνικός στην Ολλανδία και εκεί να αποφασίσει το ποιον από αυτούς θα κρατήσει στο ρόστερ και ποιος θα παραχωρηθεί δανεικός. Αν πείσουν κι οι δυο πως αξίζουν την ευκαιρία, δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός κάποιος εκ των Πίσπα και Σέχου, που αυτή τη στιγμή είναι τα μοναδικά φορ στο «πράσινο» ρόστερ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου