ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ (PHOTOS)

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στην ίδια εταιρία και οι νέες φανέλες θα παρουσιαστούν αφού η ομάδα επιστρέψει από την Ολλανδία.

Παναθηναϊκός: Τότε θα δούμε τη νέα φανέλα (photos)

Όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν και όσο παράξενα κι αν είναι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό, πάντα το πως θα είναι η φανέλα της ομάδας είναι κάτι που απασχολεί τους φιλάθλους. Οι «πράσινοι», ως γνωστόν, και τη σεζόν 2018-2019 θα ντύνονται από τη ΝΙΚΕ και αναμένεται να δούμε τις νέες εμφανίσεις τους μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία στις 31 Ιουλίου. Το αν θα γίνει παρουσίαση επίσημη δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα, ωστόσο στο φιλικό στη Λεωφόρο στα μέσα Αυγούστου, η ομάδα σίγουρα θα φορά τη νέα φανέλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νέες εμφανίσεις δεν θα έχουν μεγάλες αλλαγές από τις περσινές, όντας μονόχρωμες ωστόσο χωρίς πολλές λεπτομέρειες άλλου χρώματος. Στην ιστοσελίδα της ΝΙΚΕ έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα πρώτα σχέδια που προσφέρει η γνωστή εταιρία στις ομάδες που συνεργάζεται και ενδεικτικά παρουσιάζουμε μερικά από αυτά, που θα μπορούσαν να είναι οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου