ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «ΕΦΥΓΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την περίοδο που ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζοντάς την ως επιτυχημένη.

Αναστασίου: «Έφυγα επιτυχημένος από τον Παναθηναϊκό»

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "SportDay" και γύρισε τον χρόνο πίσω, μιλώντας για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα όπως ανέφερε, έφυγε επιτυχημένος από το «τριφύλλι», ενώ ευχήθηκε η ομάδα να προσπεράσει τα οικονομικά προβλήματα και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν λάβουμε υπ΄ όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν και σε συνδυασμό με τη στρεβλή διαχείριση των οικονομικών, θεωρώ πως ναι, έφυγα επιτυχημένος», ήταν αρχικά τα λόγια του και συνέχισε:

«Εξαρχής, είχα πει στον πρόεδρο -και αυτό προσπάθησα- να μείνουμε ανταγωνιστικοί, να βγάλουμε νέους παίκτες και παράλληλα να μειωθούν τα χρέη. Αυτοί ήταν οι τρεις στόχοι. Στα δυόμισι χρόνια η ομάδα ήταν δεύτερη. Τη δεύτερη χρονιά, όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και πήγαμε στους τρεις πόντους, φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όταν όμως ήρθε η τιμωρία, μας κόπηκε κάθε ελπίδα να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Η ομάδα ωρίμαζε, μεγάλωνε και ήθελε υπομονή. Χάθηκε η υπομονή, χάθηκε η σύνεση.

Την Τρίτη χρονιά ήρθε ο αποκλεισμός από τη Γκαμπάλα και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά οικονομικά δεν μπορούσε να ήταν ανταγωνιστικός με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και να διαχειριστεί την κρίση που περνούσε. Και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη σουηδική Έστερσουντ, αλλά είχε την οικονομική δυνατότητα να το διαχειριστεί και να το προσπεράσει. Εύχομαι να γίνει η αλλαγή που φαίνεται και ο Παναθηναϊκός να επανέλθει εκεί που του αξίζει».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου