ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ: «ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ»

Ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, μίλησε για το ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά το Athens Alive και τόνισε πως όλοι δουλεύουν σκληρά για την επίτευξη του έργου.

Αλεξάντερ: «Κινούμαστε γρήγορα, έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Λίγες ώρες μετά το ραντεβού του κονσόρτιουμ με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο εκπρόσωπος της εταιρείας Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ έδωσε συνέντευξη στο sportfm.gr και στον Νίκο Παγκάκη, σχολιάζοντας τις εξελίξεις του project, Athens Alive. Ακόμη μίλησε και για την PAN ASIA, αλλά και για την επικοινωνία με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ήρθατε στην Ελλάδα αισιόδοξος, σήμερα αναχωρείτε, τι εντυπώσεις σας άφησε το ραντεβού με τον κύριο Τσίπρα και αν αισθάνεστε ότι είστε πιο κοντά στο στόχο σας...

«Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον κύριο Τσίπρα και την ομάδα του, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την Redstone ήταν καλή. Ανταλλάξαμε ιδέες όσον αφορά το Athens Alive και ψάξαμε να βρούμε τρόπους ενός κοινού οδικού χάρτη… ώστε να βρούμε διεξόδους για να δώσουμε ζωή στο Athens Alive. Έχουμε πολύ σκληρή δουλειά μπροστά μας. Είμαι υπόχρεος για την υποστήριξη του ελληνικού λαού που μας βοηθάει ώστε να παραδώσουμε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό έργο».

Το ακριβές χρονοδιάγραμμα του έργου ποιό είναι;

«Το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις επαφές που πραγματοποιούμε, τα έργα που κάνουμε ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τις δομές που υπάρχουν στο χώρο καθώς και τις πολιτικές και εμπορικές διαδικασίες. Έχουμε επικοινωνήσει με διάφορους φορείς. Κινούμαστε εξαιρετικά γρήγορα, μεθοδικά, δουλεύουμε απίστευτα σκληρά αλλά τα μεγάλα πρότζεκτ χρειάζονται χρόνο.»

Σε ό,τι αφορά στον συντελεστή δόμησης που σας ενδιαφέρει;

«Όλοι εμείς καταλαβαίνουμε ότι για να φτάσουμε στο κοινό μας στόχο, ώστε να γίνει εφικτό να παραδώσουμε στον ελληνικό και αθηναϊκό λαό αυτο το πρωτοποριακό - παγκόσμιο πρότζεκτ, αθλητισμού – ψυχαγωγίας , δεν είναι κάτι εύκολο. Η κυβέρνηση το κατανοεί πλήρως και δουλεύει σκληρά σε αυτο το επίπεδο».

Ακούσατε τον Πρωθυπουργό να κάνει λόγο για διαγωνισμό του έργου;

«Διαθέτουμε ένα αθλητικό υπόβαθρο. Καλωσορίζουμε οποιαδήποτε προφορά και τον ανταγωνισμό που θα φέρει. Είναι κάτι απόλυτα συνεπές με τον αθλητικό χαρακτήρα του Athens Alive. Αυτό το επίπεδο διαφάνειας και ευθύνης για εμάς είναι σημαντικό».

Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει επικοινωνία με τους υποψήφιους επενδυτές της PAN ASIA;

«Έχουμε επικοινωνήσει με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ κάποιες φορές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να παραδώσουμε επιτέλους ένα σπίτι για τον Παναθηναϊκό Superfoods, τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Athens Alive. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα σεβαστούμε την απόφαση τους να συμμετάσχουν σε συζητήσεις. Ελπίζουμε να ολοκληρωθούν με επιτυχία και είμαστε στη συνέχεια σε θέση να προσφέρουμε στον Παναθηναϊκό ένα σπίτι, παράλληλα με τις άλλες μεγάλες αθλητικές ομάδες του Athens Alive.

Πότε θα επιστρέψετε στην Ελλάδα;

«Ίσως την ερχόμενη εβδομάδα! Έχουμε μερικές ημέρες να επικεντρωθούμε στις οικογένειας μας. Τα πρόσφατα γεγονότα μας υπενθυμίζουν την σημασία που έχουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου