«ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

 «Κεραυνοί» από τον εκπρόσωπο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας μετά τη Γενική Συνέλευση της «πράσινης» ΠΑΕ το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Κατόρθωμα Αλαφούζου να φτάσει εδώ ο Παναθηναϊκός»

Αρκετά έντονος ήταν ο διάλογος που είχαν οι εκπρόσωποι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας με τους εκπροσώπους του Γιάννη Αλαφούζου στη Γενική Συνέλευση μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Παρασκευής. Μετά το τέλος της διαδικασίας και την προκήρυξη της ΑΜΚ ύψους 20 εκατ. ευρώ, που θα καλύψει όπως δεσμεύτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Θοδωρής Μαραγκουδάκης, σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τον προβληματισμό που υπάρχει για τις κινήσεις του μεγαλομετόχου.

«Δεν υπάρχει κόντρα με τον κύριο Αλαφούζο, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι προσωπικό. Η κόντρα υπάρχει όταν βλέπουμε ότι ο κύριος Αλαφούζος κάνει κινήσεις που είναι ενάντια στο συμφέρον  του Παναθηναϊκού. Ό,τι βλέπουμε σχολιάζουμε και κριτικάρουμε, δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί του», είπε αρχικά ενώ για την ΑΜΚ σχολίασε: «Η αύξηση θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 31 Ιουλίου, για τους παλιούς μετόχους, για να βάλει τα χρήματα. Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι τότε, αν βάλει τα χρήματα θα φανεί αυτό».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως: «Αλλά με την ευκαιρία θέλω να εκφράσω τις εξής απορίες. Πώς είναι δυνατόν να βγαίνει και να λέει ότι θα βάλει 20 εκατομμύρια και λίγους μήνες πριν να μην έχει βάλει τις 500.000 ευρώ που χρειάζονταν για να πληρωθεί ο Βέμερ και να μην έχουμε τους -6 βαθμούς και να μην βάλει τα πολύ λιγότερα από τα 20 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν για να πάρουμε την άδεια, να μην ξεφτιλιστούμε και να μπορούμε να κάνουμε και μεταγραφές. Να μπορεί δηλαδή η ομάδα να ξεκινήσει χωρίς τις επαχθέστατες προϋποθέσεις με τις οποίες θα μπει στο πρωτάθλημα. Δεν μπορεί πριν δυο μήνες να μην υπήρχαν τα λεφτά και τώρα να εμφανίστηκαν».

Όσο για το αν θα γίνει το deal με τον Ταϊλανδό, απάντησε: «Για το deal εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε, οι εκπρόσωποι του κ. Αλαφούζου, είχαν έλλειψη πληροφόρησης για το τι συζητάνε οι δυο τους. Το μόνο που ξέρουμε είναι η δήλωση του κ. Αλαφούζου ότι θα γίνει το deal μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα, έχει δηλώσει πως έβαλε 50 εκατ. ευρώ και στο τέλος θα πρέπει να τον ανακηρύξουμε και ευεργέτη, εγώ έχω να πω πως είτε δεν τα έχει βάλει και κάτι άλλο έχει γίνει ή αν τα έβαλε απορούμε πως με ένα τόσο μεγάλο ποσό, συν τα έσοδα της ομάδας, κατόρθωσε γιατί για κατόρθωμα πρόκειται να φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου