ΔΩΝΗΣ: «ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΖΑΜΑΛΕΚ, ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Γιώργος Δώνης έκανε δηλώσεις σε αραβική ιστοσελίδα, τονίζοντας πως αν δεν είχε συμφωνήσει με το «τριφύλλι» θα πήγαινε στη Ζάμαλεκ.

Δώνης: «Θα πήγαινα Ζάμαλεκ, αλλά έδωσα τον λόγο μου στον Παναθηναϊκό»

Από την Τρίτη (3/7) ο Γιώργος Δώνης είναι και επίσημα προπονητής του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας συμβόλαιο τριών ετών. Ο Έλληνας τεχνικός είχε συμφωνήσει προ πολλού με τους «πράσινους», ωστόσο από ότι φαίνεται δεν ήταν η μοναδική ομάδα που τον ήθελε για τον πάγκο της.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου σε αραβική ιστοσελίδα, η αιγυπτιακή Ζάμαλεκ τον είχε προσεγγίσει, όμως υπήρχε ήδη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Γνωρίζω πολύ καλά την Ζάμαλεκ. Είναι μια μεγάλη και ισχυρή ομάδα. Την εκτιμώ πολύ γιατί κάθε φορά που είμαι σε ανεύρεση συλλόγου προσπαθούν να με πείσουν να συνεργαστώ μαζί τους.

Κάθε φορά όμως κάτι συμβαίνει. Ήταν να πάω στη Ζάμαλεκ, αλλά την τελευταία στιγμή ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι φίλος μου και πρώην παίκτης με έπεισε να αναλάβω τον Παναθηναϊκό.

Έδωσα τον λόγο μου στον Παναθηναϊκό και το να δίνω τον λόγο μου είναι κάτι ιερό για μένα. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο αν και ξανά βρέθηκα κοντά στη Ζάμαλεκ. Η διοίκηση της ομάδας σεβάστηκε την απόφαση μου και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου