ΔΕΝ… ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (VIDEO)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, υποστήριξε πως δεν ανησυχεί για την καθυστέρηση στην αλλαγή ιδιοκτησίας στο «τριφύλλι».

Δεν… ανησυχεί ο Κωνσταντίνου (video)

Σίγουρος πως… ότι είναι να γίνει, θα γίνει εμφανίστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Παναθηναϊκού. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε πως είναι καλό (!) που ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει μεταγραφές λόγω τιμωρίας, γιατί θα… βγουν μπροστά τα νέα παιδιά.

«Είναι η πιο δύσκολη σεζόν, μια σεζόν που έχει πολλά θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν από τη μεριά του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει σε δύο ανθρώπους που ξέρουν καλά την ομάδα, τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα. Έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και καλά κάνουν. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, θέλω τη συσπείρωση του κόσμου, ανεξάρτητα από το ποια διοίκηση θα υπάρξει στο μέλλον. Να στηρίξουν τα νέα παιδιά, να συμπαρασταθούν στους παλιούς και όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μια γενική συνέλευση την Παρασκευή για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και αλλαγή ΔΣ. Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Όποιος είναι να έρθει, θα έρθει. Όποια διοίκηση κι αν είναι θα έχει τον ίδιο στόχο και τις ίδιες δυσκολίες. Είναι καλό που δεν θα κάνουμε μεταγραφές για εμένα. Θα προωθηθούν νέα παιδιά που έχουν μέλλον και όλοι αυτοί μαζί με τους παλιούς και το τεχνικό επιτελείο θα δουλέψουν για να περάσουμε τον πρώτο χρόνο. Ο κόσμος αγωνιά, όπως κι εμείς. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση από κανέναν πέρα από την Παναθηναϊκή Συμμαχία που θέλει να συμμετέχει στη συνάντηση της Παρασκευής. Δεν μας έχουν ενημερώσει, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, πιστεύω πως η καθυστέρηση που υπάρχει είναι φυσιολογική, δεν υπάρχει καμία ανησυχία, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Δείτε το βίντεο:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου