ΟΜΙΛΙΑ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ: «ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ…»

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πριν από την πρώτη προπόνηση της σεζόν μίλησε στους παίκτες και οι ατάκες του Νίκου Νταμπίζα ήταν χαρακτηριστικές.

Ομιλία Νταμπίζα στην ομάδα: «Κοιτάμε μπροστά…»

Επίσημη… επιστροφή στο Κορωπί για τον Νίκο Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν στο «Γ. Καλαφάτης» το απόγευμα της Τετάρτης για την πρώτη προπόνηση της σεζόν και πριν από αυτή, μίλησε στην ομάδα. Για περίπου ένα τέταρτο, ο Νταμπίζας έκανε ομιλία στην ομάδα στην τραπεζαρία του προπονητικού κέντρου και ζήτησε από όλους να αφήσουν πίσω τους όσα έζησαν στο «τριφύλλι» στο παρελθόν και να συγκεντρωθούν στο σήμερα και στις υποχρεώσεις τους.

«Το χθες ήταν χθες... Το σήμερα είναι κάτι διαφορετικό. Το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε όλοι μπροστά. Τα πράγματα στο εξής θα είναι διαφορετικά. Θέλω να είστε όλοι συνειδητοποιημένοι για τα προβλήματα και να ξέρετε ότι όσοι έμειναν εδώ από τους φροντιστές μέχρι τους τελευταίους ποδοσφαιριστές, το έκαναν με την καρδιά τους και γιατί θέλουν να είναι στον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων, σε χαρακτηριστικό απόσπασμα, ο Νταμπίζας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου