ΤΕΛΟΣ Ο ΛΟΥΝΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση του Ρόμπιν Λουντ.

Τέλος ο Λουντ για τον Παναθηναϊκό

Φυσικά αυτό δεν είναι απόφαση των «πράσινων» αλλά είναι αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν την περίπτωση του Φινλανδού μέσου.

Ο λόγος είναι ότι το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώθηκε στις 30/6 κι ως εκ τούτου αν γίνει κάποια κίνηση θα θεωρηθεί πλέον ως μεταγραφή κι όχι ως ανανέωση συμβολαίου. Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα για μόλις μία και αυτή θα γίνει για να αποκτηθεί ένας ξένος φορ.

Αυτό υπογράμμισε στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης για τη νέα σεζόν κι ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος είναι αυτός που μαζί με τον Γιώργο Δώνη δουλεύουν το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Βέβαια, επειδή οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες κι ο Λουντ θα ήταν υπερπολύτιμος σε μια ομάδα όπως αυτή που είναι αναγκασμένος να «χτίσει» ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται στο όλο θέμα να υπάρχει και κάποια μεταγραφική τακτική.

Εν κατακλείδι, αν και τη δεδομένο χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός φέρεται ότι δεν θα ασχοληθεί άλλος με τον Λουντ δεν αποκλείεται στην πορεία αν βρεθεί πρόσφορο έδαφος να επανεξετάσει την περίπτωση και να εξαντλήσει όσες πιθανότητες θα έχει... 

Όσον αφορά στην υπόθεση του φορ αυτή είναι δεδομένο ότι θα καθυστερήσει...

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου