ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας, είχαν ζητήσει να είναι πληρωμένοι οι παίκτες όταν αρχίσει η προετοιμασία και χθες πήραν όλο τον Μάιο και δεν έχουν δικαίωμα προσφυγής

Παναθηναϊκός: Το είπαν και έγινε!

Για δύο ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ ο Νταμπίζας, τα είπε και με τον Δώνη, που την ερχόμενη εβδομάδα αξιολογεί τους Έλληνες φορ κάτω από 23. Τόσο ο Δώνης, όσο και ο Νταμπίζας είχαν ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο ανεξάρτητα από τις διοικητικές εξελίξεις τη νέα περίοδο να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τις πληρωμές και η σεζόν να αρχίσει με τους παίκτες να είναι πληρωμένοι και να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Έτσι, χθες, τελευταία ημέρα για να εκπνεύσει η προθεσμία πληρωμής των παικτών, πριν να έχουν δικαίωμα προσφυγής, πληρώθηκαν όλοι τον Μάιο! Κανένας δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος πλέον (εξαίρεση η ειδική συμφωνία, που έχει γίνει με τον Κουλιμπαλί) και όλοι οι παίκτες θα αρχίσουν την προετοιμασία την ερχόμενη Δευτέρα, χωρίς να τους απασχολούν οικονομικά προβλήματα, όπως γινόταν τα τελευταία δύο χρόνια και κυρίως πέρυσι.

Η εξέλιξη αυτή άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τον Δώνη και τον Νταμπίζα, που ενημερώθηκαν το πρωί για τις πληρωμές και πλέον οι παίκτες, που θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού από την Δευτέρα θα έχουν το μυαλό τους μόνο στο αγωνιστικό.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου