ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΡΙΑΔΑ… ΦΩΤΙΑ!

Κουρμπέλης, Κάτσε και Τζανδάρης (αν όλα πάνε καλά και υπάρχουν στο ρόστερ τη νέα σεζόν) αποτελούν τα σημαντικότερα… κλειδιά για τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Τριάδα… φωτιά!

Αν τελικά υπάρξει… επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, όποια κι αν είναι αυτή η επόμενη μέρα, τα δεδομένα σε επίπεδο ενίσχυσης του ρόστερ είναι συγκεκριμένα. Τα περιθώρια… στενά και οι δυνατότητες ελάχιστες. Όποιος σας πει το αντίθετο, απλά θα σας λέει ψέματα. Κατά συνέπεια, κάθε ευκαιρία που δεν πηγαίνει χαμένη, είναι κομβική. Κάθε παίκτης που διατηρείται στο ρόστερ, σπουδαία υπόθεση. Αυτονόητα πράγματα δηλαδή, αλλά φτάσαμε στο σημείο να… πανηγυρίζουμε για τα απλά.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει την δυνατότητα να διαθέτει την ερχόμενη σεζόν μια τριάδα κεντρικών χαφ που του δίνουν έναν άλλο… αέρα. Τρία παιδιά που έχουν ένα ξεχωριστό «πακέτο», μαζί αλλά και ο καθένας χωριστά. Όλα αυτά, βέβαια, αν γίνουν τα αυτονόητα κι αν δεν έχουμε τίποτα… εγκλήματα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, τον Έργκους Κάτσε και τον Φάνη Τζανδάρη!

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου