«ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Στράτος Αποστολάκης μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες, τον γιο του, Κώστα, και τον Γιώργο Δώνη.

«Όλοι ελπίζουμε να έχουμε έναν υγιή Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στον Arena FM 89,4...

Για τον Παναθηναϊκό και τις ακαδημίες:

«Όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο, αποδίδεις καλύτερα. Έτσι είναι ο Έλληνας. Όταν είσαι χαλαρός την πατάς. Ανέκαθεν είχε καλές ακαδημίες. Πολλά μεγάλα ταλέντα. Μην αρχίσουμε να λέμε ονόματα. Ο Γιάννης ο Σαμαράς, που ήταν υπεύθυνος ακαδημιών, είχε διαφορετική φιλοσοφία, τύπου “δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα”. Εν μέρει είναι καλό αυτό. Μέχρι τα 15 δεν υπάρχει λόγος να σε νοιάζει το αποτέλεσμα . Μετά όμως είναι καλό να το σκέφτεσαι, γιατί θες να χτίζεις πρωταθλητές. Ο Τάκης ο Φύσσας το άλλαξε αυτό. Τους έβαλε τον πρωταθλητισμό μέσα στο DNA τους. Υπήρχε αυτοκρατορία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις ακαδημίες, όμως τώρα πλέον μπήκε και ο Παναθηναϊκός. Καλό είναι αυτό, πρέπει να είναι λίγο ανταγωνιστικά τα παιδιά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορούν να κληθούν να παίξουν μια μέρα για την μεγάλη ομάδα. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και σε άλλες ομάδες».

Για τον γιο του:

«Eίναι ένα υγιώς σκεπτόμενο παιδί. Έχει συναίσθηση το που βρίσκεται. Από μικρό τον είχα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Έχει ευκαιρία και μπορεί να την εκμεταλλευτεί. Μετέχει και στις μικρές Εθνικές ομάδες. Έχει μυαλό μέσα στο κεφάλι του και αν του παρουσιαστούν οι ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάξει. Όλα τα παιδιά κάποια στιγμή στην καριέρα τους, θα συναντήσουν μια λεωφόρο, από κει και πέρα θα επιλέξει αν θέλει να πάει με 1η, η να βάλει και δευτέρα τρίτη και να γκαζώσει».

Για τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα που αναλαμβάνουν τον Παναθηναϊκό:

«Αυτό για το οποίο όλοι ελπίζουμε είναι να έχουμε έναν υγιή Παναθηναϊκό. Ο Νίκος ήταν και πριν, ο Γιώργος έπαιξε τόσα χρόνια και ξέρει τι σημαίνει το όνομα Παναθηναϊκός. Ευχή μου να φτιάξουν μια καλή και δυνατή ομάδα, με παιδιά από τον τόπο μας νέα ταλαντούχα, ώστε να είναι ανταγωνιστική, γρήγορη και να μπορεί να κερδίζει παντού. Τους έχω εμπιστοσύνη. Τους ενδιαφέρει το αύριο του συλλόγου. Δεν τους νοιάζει αν χαλάσουν το όνομα τους, αν ο Παναθηναϊκός πάει στα βράχια. Βλέπουν ότι δεν πάει καλά και θέλουν να βοηθήσουν, έχουν στόχους έχουν φιλοδοξίες».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου