ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος σκέφτεται να πει «ναι» σε πρόταση του Παναθηναϊκού αλλά για συγκεκριμένη θέση…

Το σκέφτεται για Παναθηναϊκό ο Πιλάβιος

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι ένα πρόσωπο που μετά την εμπλοκή του με την ΕΠΟ σταμάτησε να ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και εκτός από το επάγγελμά του, που είναι δικηγόρος, έχει και μία σημαντική θέση στην UEFA αφού είναι αντιπρόεδρος της επιτροπής ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», δεν επιθυμεί να μπλέξει ξανά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και πριν λίγες ημέρες δέχθηκε ένα τηλέφωνο από συνεργάτη του Πιεμπονγκσάντ και του ζητήθηκε να γίνει ένα ραντεβού με στόχο να αναλάβει ρόλο στην ομάδα αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί το deal. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις για τον Πιλάβιο, για την θέση του προέδρου της ΠΑΕ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ειπωθεί στον ίδιο.

Από την δική του πλευρά ο Πιλάβιος δεν θέλει να εμπλακεί πάλι με Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ και να έχει επαφή μαζί τους και ο μόνος ρόλος που θα αναλάμβανε στην ΠΑΕ εφόσον αλλάξει χέρια είναι αυτός του νομικού συμβούλου. Οσον αφορά το Δ.Σ. θα μπορεί ο Πιλάβιος να έχει θέση από τον Οκτώβριο, οπότε και λήγει η ποινή του για την κάρτα υγείας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Μαρτίου