ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΥΤΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΩΝΗΣ

Ο Δώνης έμεινε ικανοποιημένος από όσα άκουσε από τον Πιεμπονγκσάντ, αποφάσισαν για τα «θέλω» του Έλληνα προπονητή που τις επόμενες ημέρες ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Αυτά ζήτησε ο Δώνης

Ο Δώνης, που δεν ήθελε να δεσμευτεί για πάνω από ένα χρόνο συμβόλαιο, χθες πείστηκε από αυτά που άκουσε από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και πλέον το συμβόλαιο θα έχει διετή η τριετή διάρκεια. Ο Ταϊλανδός είπε μεταξύ άλλων στον Δώνη, ότι «την επόμενη περίοδο η ομάδα θα έχει στόχο να χτιστεί με το υπάρχον ρόστερ μία καλή μεταγραφή και με νέα παιδιά, αλλά από την μεθεπόμενη περίοδο, που θα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές στόχος είναι να δυναμώσουμε τον Παναθηναϊκό και να μπορέσουμε να τον επαναφέρουμε στην Ευρώπη και να τον κάνουμε πρωταγωνιστή και πάλι στην Ελλάδα».

Λόγια, που βρήκαν απόλυτα σύμφωνο τον Δώνη, αφού βλέπει ότι υπάρχει ο στόχος του πρωταθλητισμού τον δεύτερο χρόνο και υπάρχει προοπτική, σε αντίθεση με την αβεβαιότητα, που θα υπήρχε αν παρέμενε ο Αλαφούζος. Μάλιστα ο Πιεμπονγκσάντ είπε ακόμα, ότι «πάνε όλα καλά και πιστεύουμε, ότι το πολύ σε 10-15 ημέρες θα πάρουμε την ομάδα και θα γίνει η μεταβίβαση».

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορούν σε όλη τη χώρα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου