ΦΥΣΣΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ»

Σε αναμονή είναι όλοι στον Παναθηναϊκό για τις εξελίξεις στο διοικητικό, όπως δήλωσε ο Τάκης Φύσσας στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Φύσσας: «Είμαστε όλοι σε αναμονή»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάκης Φύσσας:

Για το φιλικό της ελληνικής Legends 2004 vs Spain National Team Legends: «Προπονούμαστε, επειδή βλέπουμε την ομάδα που έρχεται και θέλουμε και εμείς να είμαστε σε καλή κατάσταση».

Για το κλίμα: «Ανέκαθεν εμείς, πριν και μετά την επιτυχία, είχαμε ένα καλό γκρουπ και η επιτυχία μας ένωσε ακόμη περισσότερο. Προσπαθούσε σιγά-σιγά να μιλάμε για τα κοινά. Δεν θέλαμε να εμπλακούμε στο χώρο του ποδοσφαίρου ως μία ομάδα που επιχειρεί να αλλάξει τα πράγματα στο άθλημα. Κάνουμε κάτι πιο ουσιαστικό, να κάνουμε αυτά τα παιχνίδια, να καλούμε τον κόσμο και να βοηθάμε κόσμο ή παιδιά που το έχουν ανάγκη. Είναι ένα άθλημα που το αγαπάμε όλοι και μέσα από αυτούς τους αγώνες υπάρχει ένα είδος απόλαυσης. Εύχομαι να γίνει και για τους νυν διεθνείς αυτό».

Για τους παίκτες που θα έρθουν: «Έρχονται μεγάλα ονόματα. Ευτυχώς δεν έρχεται ο Χοακίν, ο οποίος παίζει και ευτυχώς… τη γλίτωσα. Τότε είχαμε κάνει μία υπερπροσπάθεια με την Πορτογαλία και μετά ακολούθησε το ματς με την Ισπανία με έναν τρομερό ήλιο. Δεχθήκαμε το γκολ από ένα αμυντικό λάθος και παρ’ όλες τις δυσκολίες που είχαμε δεν το βάλαμε κάτι και η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους… Ήταν πολύ μικρά πράγματα που μας οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και μας οδήγησε σε αυτό που ασχολούμαστε σήμερα, να το μεταφέρουμε στα νέα παιδιά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μία ενέργεια ή να είσαι καλός παίκτης, πρέπει να έχεις αυτοθυσία για τον συμπαίκτη σου, να μην σταματάς να πιστεύεις και να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Όλα αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα έχουν τα παιδιά στα αποδυτήρια για να μπορέσουν να προχωρήσουν. Ήταν ένα μάθημα ζωής και για τα παιδιά μας που έρχονται από πίσω. Υπήρχαν πολλές προσωπικότητες σε αυτή την ομάδα, όχι αυτοί που επιδεικνύονταν, που έβγαζαν αυτοπεποίθηση και να βγάζεις χαρακτήρα στο ματς. Και οι 23 έβαλαν το λιθαράκι τους για αυτή την επιτυχία, για αυτό είμαστε αγαπημένοι. Τώρα θα έρθει η Ισπανία και θα ακολουθήσει η Πορτογαλία».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς στο κομμάτι της Εθνικής θα δημιουργούμε αυτές τις καταστάσεις, θα φέρνουμε αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, που χαιρόσουν να τους βλέπεις και έκαναν τρομερά παιχνίδια. Μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την εθνική κατά πρόσωπο. Νομίζω ότι εμείς θα συνεχίσουμε να προσκαλούμε τον κόσμο»

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε όλοι σε αναμονή. Εγώ εδώ και 1,5 χρόνο εργάζομαι στην Ακαδημία, η οποία έχει αποκτήσει ξανά ταυτότητα και χαρακτήρα του Παναθηναϊκού. Τα παιδιά δεν βλέπουν προβλήματα μπροστά τους, βλέπουν ένα πολύ ωραίο αθλητικό κέντρο στην Παιανία και στο Κορωπί. Βλέπουν το όνειρό του, να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να βγουν ωραίοι ως άνθρωποι. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, που ζω με τα παιδιά που κάναμε επιτυχίες και κατακτήσαμε τρόπαια και το αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο ως άθλημα».

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου