ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ΡΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΟΛΕΔΟ

Και ρήτρα 2 εκατ. ευρώ η Ιντερνασιονάλ και δικαίωμα του Παναθηναϊκού να ισοφαρίσει προσφορά από άλλη ελληνική ομάδα

Παναθηναϊκός: Η ρήτρα και το ματσάρισμα για Μολέδο

Το είχαμε αναφέρει και πριν από ημέρες και ισχύει. Ακούγεται έντονα , ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Μολέδο,αλλά ο Παναθηναϊκός, όταν τον έδωσε τον Γενάρη στην Ιντερνασιονάλ έβαλε δύο προϋποθέσεις σε περίπτωση, που επιστρέψει σε άλλη Ελληνική ομάδα τον επόμενο ενάμισι χρόνο , δηλαδή για τις ερχόμενες τρεις μεταγραφικές περιόδους. Αν ο Μολέδο πάρει μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει η Ιντερνασιονάλ να δώσει στους «πράσινους το ποσό των 2 εκ. ευρώ.

Επιπλέον, αν συμφωνήσουν οι Βραζιλιάνοι με άλλη ελληνική ομάδα σε αυτό τον ενάμισι χρόνο, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει δικό του τον παίκτη, εφόσον ισοφαρίσει την προσφορά της άλλης ομάδας προς την Ιντερνασιονάλ και τον ίδιο τον Μολέδο.

Ο Παναθηναϊκός όντας σε αδυναμία τον Γενάρη, αφού ο Βραζιλιάνος στόπερείχε δικαίωμα να φύγει ελεύθερος πέτυχε το καλύτερο δυνατό, εφ’όσον ο Ολυμπιακός ή άλλη ελληνική ομάδα θελήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Εξάλλου από τον Ολυμπιακό υπήρχε ενδιαφέρον και τον Γενάρη και το θέμα δεν προχώρησε, διότι κάποιοι μέσα στον Παναθηναϊκό αντιστάθηκαν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, που πέτυχε να μπουν αυτοί οι δύο σημαντικοί όροι στη μετακίνηση του παίκτη στην Ιντερνασιονάλ, από τους οποίους ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει κερδισμένος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου