«ΔΕΣΜΙΟΣ» ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Η  ρήτρα 2,7 εκ. ευρώ , που μπορεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός και η δέσμευση με τις άλλες ομάδες για τα τηλεοπτικά!

«Δέσμιος» με τα τηλεοπτικά ο Παναθηναϊκός!

Είναι γνωστό, ότι ο Παναθηναϊκός μαζί με τις άλλες πέντε ομάδες, που είναι άστεγες τηλεοπτικά έχει υπογράψει ένα σύμφωνο , για να βρουν κοινή τηλεοπτική στέγη. Αυτό το έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος με μοναδικό στόχο να περάσει με πλειοψηφία από την Σούπερ Λίγκα η αλλαγή του κανονισμού του υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Και αυτό έγινε. Αυτό, που δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα είναι τι περιλαμβάνει αυτή η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τις άλλες πέντε ομάδες, που δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη(Ατρόμητος, Αρης, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλωνας), και το αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ»!

1)Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και οι άλλες ομάδες θα μοιραστούν το ίδιο ποσό από το τηλεοπτικό κανάλι , που θα πάρει τα δικαιώματα.

2)Αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να πάει μόνος του σε άλλο κανάλι θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα ύψους 2,7 εκ. ευρώ!

Με λίγα λόγια είναι μία συμφωνία –κόλαφος για τα τηλεοπτικά έσοδα του Παναθηναϊκού. Και αν το πρώτο αντιμετωπίζεται παίρνοντας χρήματα …..κάτω από το τραπέζι από ένα κανάλι  ο Παναθηναϊκός, χωρίς να το ξέρουν οι άλλες ομάδες, το δεύτερο να πληρώσει και ρήτρα αν αποφασίσει να πάει μόνος του σε ένα κανάλι είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.

Με λίγα λόγια είναι μία συμφωνία , που βάζει τον Παναθηναϊκό στην ίδια μοίρα με τις άλλες μικρομεσαίες ομάδες και που δεσμεύει τον επόμενο ιδιοκτήτη της ομάδας, όποιος και αν είναι αυτός! Και όλα αυτά , για να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου