ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ!

Ο παίκτης έρχεται σαν… τρελός αν αναλάβει ο Δώνης, το «παλεύει» ο Παναθηναϊκός-Αναμονή και για Μυστακίδη που δεν είναι αρνητικός αν τελικά ενημερωθεί απ’ τον ΠΑΟΚ πως δεν υπολογίζεται!

Παναθηναϊκός: Σε ανοιχτή γραμμή για Κάτσε!

Η περίπτωση του Έργκους Κάτσε είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή. Για τον Αλβανό μέσο οι «πράσινοι» είναι σε… ανοιχτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής αλλά όλα δείχνουν πως δεν υπολογίζεται. Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός τον θέλει, αλλά ταυτόχρονα κι ο ίδιος ο Κάτσε θέλει να πάει κάπου να παίζει.

Σε ενδεχόμενη πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στο «τριφύλλι» (αυτός τον είχε αναδείξει ουσιαστικά) ο ίδιος έχει πει πως… έρχεται χθες στους ανθρώπους των «πράσινων»! Κατά συνέπεια το γεγονός πως ξεκαθαρίζει το ζήτημα προπονητή (Δώνη δηλαδή) θα ξεκαθαρίσει και το θέμα Κάτσε.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει πάρει έγκριση απ’ την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (προφορικά και αναμένεται η τυπική επιβεβαίωση), προκειμένου να μπορέσει να «τρέξει» τις υποθέσεις Κάτσε-Μυστακίδη πριν εφαρμοστούν οι ποινές.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της «Πράσινης» που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου