ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…

Η διαμόρφωση των δεδομένων αυτή τη στιγμή καθιστά τον Παναθηναϊκό ομάδα που θα… παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού

Παναθηναϊκός: Ο εφιάλτης όλο και πλησιάζει…

Συμφωνίες στο… περίμενε, υποσχέσεις στο… περίμενε, ελπίδα στο πουθενά. Παναθηναϊκός σε περίοδο «χτισίματος» της σεζόν 2018-19 κυρίες και κύριοι. Η ουσία είναι μία. Δεν υπάρχει… αθανασία (που λέει και το τραγούδι). Δεν το λέμε ειρωνικά, κυριολεκτούμε. Βλέπετε οι «πράσινοι» με τις καταστάσεις που έχει διαμορφώσει γι’ αυτούς η διοίκηση Γιάννη Αλαφούζου, μόνο σίγουροι δεν είναι πως θα… επιβιώσουν την σεζόν που θα ξεκινήσει στο τέλος του καλοκαιριού.

Κοινώς, ο αγωνιστικός φόβος του υποβιβασμού όχι απλά δεν είναι μακρινό σενάριο (ενώ θα έπρεπε να είναι αιτία για… γέλια) αλλά μοιάζει και είναι ένας «εφιάλτης» που ολοένα και περισσότερο… ξυπνά και μας τρομοκρατεί.

Το «τριφύλλι» δεν μπορεί να περιμένει καμία Panasia τη δεδομένη στιγμή και δεν μπορεί να υπολογίζει εκεί, καθώς τίποτα δεν μπορεί να κάνει σίγουρη την επόμενη μέρα, αν αυτή προκύψει. Ειδικά με τους περιορισμούς και τις τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στον Παναθηναϊκό επειδή η διοίκηση Αλαφούζου δεν έκανε τίποτα με τις υποχρεώσεις της και δέσμευσε το μέλλον του «τριφυλλιού».

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της «Πράσινης» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου