Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ… ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΟΝ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ

Τρέμει τις πιθανές θετικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για το Athens Alive και επιχειρεί με κάθε τρόπο να... προλάβει τη νέα πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συμπαικτών του για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πανικός του Αλαφούζου που έφερε… άρον-άρον τον Πιεμπονγκσάντ

Κι ενώ ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ παρέμενε... άφαντος μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, την ώρα που ο τελευταίος συνέχιζε και συνεχίζει απερίσπαστος την εφαρμογή του σχεδίου διάλυσης του Παναθηναϊκού, ο Ταϊλανδός broker εμφανίστηκε ξαφνικά στην Αθήνα.

Καλά διαβάσατε... Αν και είχε κλεισμένα ραντεβού στο Λονδίνο με τον συνεργάτη του Πίνι Ζάχαβι, τα παράτησε όλα και μπήκε εσπευσμένα στο αεροπλάνο και ταξίδεψε στην Αθήνα, τη στιγμή που στο Μέγαρο Μαξίμου διεξαγόταν η κρίσιμη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Σύμπτωση; Όχι...

Μια συνάντηση που ο Γιάννης Αλαφούζος πολύ θα ήθελε να μην είχε γίνει ποτέ, μια συνάντηση που προφανώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ γνωρίζει ή αντιλαμβάνεται πως δεν αποκλείεται να αποτελέσει την αρχή της μόνιμης επίλυσης των προβλημάτων ολόκληρου του Συλλόγου. Και ακόμα πιο προφανές είναι πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ το θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος, για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει, για λόγους που με τη στάση του έναντι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συμπαικτών του, όλο το προηγούμενο διάστημα, φρόντισε να τους δείξει εμπράκτως, πως δεν θέλει με τίποτα μια τέτοια εξέλιξη.

Και τώρα, προχώρησε ένα βήμα πιο μπροστά ο Γιάννης Αλαφούζος καλώντας εσπευσμένα στην Αθήνα τον Ταϊλανδό, σε μια προσπάθεια να τρέξουν όσο γίνεται πιο γρήγορα οι διαδικασίες και να δρομολογηθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ώστε σε καμία περίπτωση να μην περάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δίνει τα... ρέστα του ο άνθρωπος που οδήγησε την ποδοσφαιρική ομάδα στην απόλυτη απαξίωση και τη Β' Εθνική, την οποία απέφυγε λόγω αλλαγής κανονισμού ο Παναθηναϊκός, ώστε να μην αλλάξει η ιστορία του Συλλόγου, αν και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα το πετύχει αυτό, όσο κι αν το παλεύει, όπου κι αν ποντάρει...

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα…  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου