ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ -6 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η εισήγηση της Super League για αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν έγινε δεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, μαζί με τους προβλεπόμενους περιορισμούς ως ποινή…

Πέρασαν οι περιορισμοί από την ΕΠΟ ξεκινάει με -6 ο Παναθηναϊκός

Το σημαντικό συμβούλιο της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έγινε παρουσία και της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA. Η εισήγηση που έκανε η Super League για να καταργηθεί η ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια, έγινε δεκτή σύμφωνα με πληροφορίες.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ υιοθέτησε την εισήγηση και αυτό σημαίνει πως οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια λόγω οφειλών θα αρχίσουν το νέο πρωτάθλημα με -6 αλλά και με σημαντικούς περιορισμούς, οι οποίοι έχουν ήδη γίνει γνωστοί.

Συγκεκριμένα θα μπορούν αποκτήσουν απεριόριστους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών (όχι κοινοτικούς, μόνο παίκτες με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα). Στη θερινή μεταγραφική περίοδο θα μπορούν να πάρουν μόνο έναν ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών ανεξαρτήτου εθνικότητας. Τον Ιανουάριο θα μπορούν να αποκτήσουν μόνο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών και κανέναν ξένο. Θα μπορούν επίσης, να πραγματοποιήσουν μόνο 2 ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Αυτές οι ανανεώσεις μπορούν να γίνουν και οι δύο το καλοκαίρι ή και οι δύο τον Γενάρη ή μία το καλοκαίρι και μία τον Γενάρη.

Στις ανανεώσεις απαγορεύονται οι αυξήσεις στα συμβόλαια των παικτών. Στις νέες μεταγραφές, απαγορεύεται να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ οι αποδοχές τους. Επίσης, απαγορεύεται να δίνονται χρήματα για αγορά ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα. Η εισήγηση αφορά τη σεζόν 2018-2019, κάτι που σημαίνει ότι του χρόνου θα υπάρξει επανεξέταση…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου