«ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ATHENS ALIVE»

Με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της RedStone, Μαρκ Αλεξάντερ, μίλησε για το πρότζεκτ του «Athens Alive» και για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που είναι στα πλάνα της κοινοπραξίας.

«Θέλουμε τον Παναθηναϊκό, εγγύηση για το μέλλον το Athens Alive»

Στην ιστοσελίδα του ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Μαρκ Αλεξάντερ κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πλάνα του Athens Alive για το ΟΑΚΑ αλλά και για τον Παναθηναϊκό. «Ορισμένοι με επικρίνουν επειδή δε μιλούσα περισσότερο για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω το εξής: Ως μέλος μιας κοινοπραξίας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει επενδύσει τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό, δε νομίζω ότι έχω κερδίσει το δικαίωμα να μιλάω εγώ τόσο πολύ για τον Παναθηναϊκό», ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ σχολίασε:

«Αυτό που ακούω είναι ότι οι Έλληνες θέλουν ευκαιρίες, θέλουν να υπερηφανεύονται για την πρωτεύουσά τους και να προχωρήσουν στο μέλλον. Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται σαν ένας άνθρωπος που θέλει το καλύτερο για τους ανθρώπους. Για να γίνει αυτό πρέπει να πολεμήσουμε, να κατανοήσουμε τις ευκαιρίες και να στείλουμε μήνυμα στους Έλληνες και τη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο».

Όσο για τη συζήτηση με την κυβέρνηση, ανέφερε: «Χρειαζόμαστε τη συμφωνία της κυβέρνησης. Ο προγραμματισμός της ήταν να πάει ο συντελεστής στο 0,4. Εμείς χρειαζόμαστε να το αφήσει στο 0,8 ή στο 0,6 τουλάχιστον. Αν συμβεί αυτό, όλα θα πάνε καλά. Ο χώρος στο ΟΑΚΑ υποβαθμίζεται. Η κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 είναι εκεί και πρέπει όλοι να το καταλάβουν. Έπειτα από δέκα χρόνια ήρθε η ώρα για την Αθήνα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για το «Athens Alive».

Τέλος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι «Εμείς, μαζί με τον Δημήτρη, θέλουμε να αγοράσουμε τον Παναθηναϊκό και να εξασφαλίσουμε το μέλλον του με το Athens Alive μακροπρόθεσμα. Για να το κάνουμε αυτό θέλουμε μια συμφωνία με τον κ. Τσίπρα ακόμα και για συντελεστή δόμησης 0,6. Αν συμβεί αυτό, θα προχωρήσουμε».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου