ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ!

Επιστρέφουν στην Αθήνα Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης-Τα λένε άμεσα για να τελειώσει το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Εβδομάδα στελέχωσης!

Τα πάντα «καίνε» στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» όντας σε τραγική κατάσταση λόγω διοικητικών πρακτικών, δεν έχουν ούτε μέρα για χάσιμο σε επίπεδο προσπάθειας να υπάρξει μια ομάδα για να αγωνιστεί στο επόμενο Πρωτάθλημα αν παραμείνει ο Γιάννης Αλαφούζος στην ΠΑΕ. Έτσι, άμεσα πρέπει να τελειώσει το θέμα της στελέχωσης. Ο Νίκος Νταμπίζας που έτσι κι αλλιώς έχει αναλάβει καθήκοντα, αναμένεται σήμερα στην Αθήνα και αυτό θα συνδυαστεί με υπογραφή του συμβολαίου του και επισημοποίηση (με ανακοίνωση) της πρόσληψής του σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Σήμερα, βέβαια, θα έρθει στην Αθήνα και ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει ραντεβού από κοντά με τον Νίκο Νταμπίζα. Είναι αυτονόητο πως οι δυο τους τα έχουν πει αρκετές φορές, αλλά πλέον θα τα… βάλουν όλα κάτω, θα αναλύσουν όλες τις λεπτομέρειες και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο ο Παναθηναϊκός μετά από τεχνικό διευθυντή θα έχει και προπονητή! Τον Γιώργο Δώνη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου