ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ… ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ!

Ένα χρόνο πριν ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τάξει στον Μαρίνο Ουζουνίδη όσα τάζει τώρα σε Νταμπίζα και Δώνη-Τι έγινε στην πράξη

Παναθηναϊκός: Υποσχέσεις και δεσμεύσεις… στο βρόντο!

Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο πως προχωρά με… πλάνο Γιάννη Αλαφούζου. Το οποίο προβλέπει μειώσεις, να μη δίνεται ούτε ένα ευρώ παραπάνω απ’ τα έσοδα κι αφού πρώτα αφαιρεθούν τα χρήματα για τα χρέη που πρέπει να πληρώνονται και πάει λέγοντας. Κοινώς με πλάνο ομάδας που δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία και δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε φυσιολογικό Παναθηναϊκό.

Θα πει κανείς πώς είναι δυνατόν να εμπιστευτεί κάποιος ένα πλάνο απ’ τον άνθρωπο που έφτασε την ομάδα σε αυτά τα επίπεδα ντροπής. Να έχει καταστραφεί ουσιαστικά και να… διαφημίζουν δεξιά κι αριστερά πως τον έσωσαν οι αντίπαλοι. Σαφώς και δε γίνεται. Ειδικά όταν αυτό το πλάνο του ανθρώπου που θεωρητικά ήθελε να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα (η πράξη δεν το δείχνει) βασίζεται σε σημεία που είχε υποσχεθεί ένα χρόνο πριν στον άνθρωπο που του κράτησε την ομάδα αλλά δεν μπήκε στον κόπο να του κάνει πρόταση παραμονής. Δηλαδή τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου