ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι πληρωμένος μέχρι και την δόση Φεβρουαρίου για να διασφαλιστεί πως δε θα φύγει στο… τσάμπα!

Παναθηναϊκός: Χωρίς δικαίωμα προσφυγής ο Κουρμπέλης!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι στα… κάγκελα και αγωνιούν αναφορικά με τα χρήματά τους. Αναφορικά με τις δόσεις που τους οφείλονται και περιμένουν πλέον στις 10 Ιουνίου να πάρουν μέχρι και τη δόση Φεβρουαρίου. Κάτι που αν γίνει δεν θα υπάρχει δικαίωμα προσφυγής (μέχρι να «διπλώσει» η δόση Μαϊου φυσικά).

Αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες, πλην ενός. Του Δημήτρη Κουρμπέλη! Η διοίκηση βλέπετε… βρήκε χρήματα για να πληρώσει τον αρχηγό μέχρι και τη δόση Φεβρουαρίου. Με αποτέλεσμα να είναι ο άσος των «πράσινων» λίγο πιο μπροστά απ’ τους συμπαίκτες του σε επίπεδο εξόφλησης οφειλόμενων. Χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος βέβαια. Απλά ήταν ξεκάθαρο πως η ΠΑΕ με αυτό τον τρόπο ήθελε να μην έχει δικαίωμα προσφυγής ο «Κούρμπε». Ο οποίος είναι το πιο… hot όνομα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, Έλληνας διεθνής (ο μόνος στην ανδρών) και ήδη είχαν αρχίσει να ακούγονται διάφορα γύρω απ’ το όνομά του. Γι’ αυτό και κατατέθηκαν τα χρήματα προκειμένου να μην έχει δικαίωμα προσφυγής, χωρίς να το απαιτήσει ο ίδιος και χωρίς να έχει δείξει το παιδί που ετοιμάζεται για προσφυγή.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Μαρτίου