ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε στο Κορωπί και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την επόμενη μέρα.

Παναθηναϊκός: Αυτά είπε στους ποδοσφαιριστές ο Νταμπίζας

Τους μίλησε για το νέο προπονητή, τις διοικητικές εξελίξεις, αλλά και το μπάτζετ της νέας σεζόν

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» στους παίκες:

«Εκτός από μένα λείπει ο προπονητής ο οποίος θα είναι στην ομάδα τη νέα σεζόν. Θα ξέρουμε σύντομα ποιος θα είναι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσουν τα λόγια. Ξέρω ότι σας έχουν πει για τις δόσεις του Φεβρουαρίου και του Μαΐου. Επίσης γνωρίσω ότι σας έχουν πει πολλά που δεν έχουν τηρηθεί, αλλά αυτά όλα ανήκουν στο χθες.

Όσον αφορά την προετοιμασία, θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Θέλω να λέω λίγα λόγια κι αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν από παλιά. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω και δεν θα χαϊδέψω αυτιά σε κανέναν».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια που φέρατε εις πέρας μία δύσκολια χρονιά με αξιοπρέπεια. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο τεχνικό επιτελείο που αποχώρησε».

Αναφορικά με την επόμενη μέρα υπογράμμισε: «Θα γίνονται όσα λέμε και θα λέμε λιγότερα πράγματα. Γίνονται συζητήσεις για μεταβίβαση της ομάδας. Μέχρι να γίνει το μπάτζετ θα είναι χαμηλό. Όσοι μείνουν θα πρέπει να το θέλουν και θα υπάρχει αξιοπιστία από την πλευρά μου».

Τέλος επισήμανε: «Ξέρω ότι μπορεί να νομίζετε ότι ήρθε ένας ακόμα να σας πει κάποια πράγματα, εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα αλλάξουν και οι στόχοι μας. Καλές διακοπές, θέλω τα προγράμματά σας να τηρηθούν κατά γράμμα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου