ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΒΡΑΖΟΥΝ» ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Έξαλλοι είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με την πρόταση της ΠΑΕ για την αποπληρωμή τους...

Παναθηναϊκός: «Βράζουν» οι παίκτες με την πρόταση της ΠΑΕ, έτοιμοι για προσφυγές

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε την Τρίτη (15/5) στο Κορωπί αλλά τα όσα είπε μαζί με τον οικονομικό διευθυντή Γιώργο Στάμο στους ποδοσφαιριστές, δεν τους ικανοποίησαν καθόλου. Μάλιστα «βράζουν» και ήδη σκέφτονται το ενδεχόμενο των προσφυγών. Αν προχωρήσουν σε αυτές θα είναι μία καταστροφική εξέλιξη για τους «πράσινους», καθώς σε περίπτωση που μείνουν ελεύθεροι το «τριφύλλι» δεν θα μπορεί να τους διατηρήσει στο ρόστερ του και σε συνδυασμό με την απαγόρευση μεταγραφών θα πορευτεί μόνο με παιδιά των Ακαδημιών...

Ο Κωνσταντίνου πρότεινε στους παίκτες να τους δοθεί το 50% Δεκέμβρη-Φλεβάρη την Πέμπτη (17/5) και η εξόφληση να γίνει στις 10/6.

Η επίσημη ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει ότι: «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Κορωπί του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές. Η πρόταση διοίκησης είναι να τους καταβληθεί άμεσα μέχρι την Πέμπτη το 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο.

Το υπόλοιπο 50% με επιταγή που θα έχει λήξη στις 10 Ιουνίου 2018 προκειμένου να γίνει εξόφληση Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Η τελευταία δόση του Μαΐου θα συζητηθεί εκ νέου για το πότε θα εξοφληθεί.

Οι παίκτες δέχθηκαν θετικά το πρώτο σκέλος για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί για τον Μάιο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προτάσεις της διοίκησης δεν δέχθηκαν επιταγές θεωρώντας ότι θα εξοφληθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση της χρονιάς». 

Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές είναι έξω φρενών με τα τερτίπια των διοικούντων την ΠΑΕ και γι' αυτόν τον λόγο ετοιμάζουν προσφυγές...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου