ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ: «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ Η ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ»

Ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρ Αλεξάντερ, σε διαδικτυακή του τοποθέτηση αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από το «Athens Alive» και τον Παναθηναϊκό.

Αλεξάντερ: «Μπορούμε να μιλήσουμε με Αλαφούζο ή Πιεμπονγκσάντ»

Όπως διαβάσατε και τη Δευτέρα, το «Athens Alive» συνεχίζει απτόητο να προσπαθεί για την υλοποίηση του πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με μια ακόμα δημόσια τοποθέτηση του Μαρκ Αλεξάντερ, του νομικού εκπροσώπου της Redstone, μιας εκ των εταιριών που απαρτίζουν την κοινοπραξία «Athens Alive».

«Κάναμε μια πρόταση στον κ. Αλαφούζο. Αποφάσισε να κινηθεί σε διαφορετική κατεύθυνση. Εμείς είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε ξανά, αλλά σεβόμαστε την απόφασή του. Είμαστε ακόμη έτοιμοι μιλήσουμε και με τον ανταγωνιστή υποψήφιο μέτοχο, αν καταφέρει να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό. Το Athens Alive θα ήταν ένα καταπληκτικό σπίτι για τον σύλλογο και τους φιλάθλους του», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter απαντώντας σε όσους ζητούσαν να μάθουν περισσότερα για τις κινήσεις που κάνει η κοινοπραξία για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό…

Δείτε την ανάρτησή του:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 25 Μαίου