ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: «ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε χθες στον Βασίλη Κωνσταντίνου εντολή για το τι θα πει σήμερα στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τις πληρωμές και έχει ενημερώσει τον Νταμπίζα, ότι δεν θα φύγει κανείς παίκτης με προσφυγή

Αλαφούζος: «Πες τους θα πληρώσω»!

Το πρώτο και κύριο μέλημα όλων στον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να είναι να μην χαθεί κανείς παίκτης από το ρόστερ, διότι δεν θα μπορεί να αντικατασταθεί λόγω περιορισμού μεταγραφών. Χθες ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημερώθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο για το θέμα των πληρωμών των παικτών, σύμφωνα με όλα όσα γράφει η «ΠΡΑΣΙΝΗ». Όπως έλεγε και ο ίδιος χθες είναι διατεθειμένος να πληρώσει τους παίκτες, έτσι ώστε να μην φύγουν ελεύθεροι και είτε μείνουν στο ρόστερ, είτε η ομάδα πάρει χρήματα για την αποχώρησή τους σε άλλη ομάδα σε περίπτωση, που έχουν υψηλά συμβόλαια. Σήμερα θα υπάρξει επίσκεψη ανθρώπου της διοίκησης (μπορεί να πάει ο Κωνσταντίνου αν και οι παίκτες δεν το θέλουν) και θα τους ενημερώσει για τον τρόπο αποπληρωμής των χρωστούμενων.

Όπως έλεγαν χθες στην ΠΑΕ άμεσα οι παίκτες θα πάρουν το 35% του Δεκεμβρίου και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρουν τον Φεβρουάριο. Μετά τα όσα ακούσουν οι παίκτες σήμερα θα αποφασίσουν τι θα κάνουν. Από την στιγμή, που δεν θα πληρωθούν σήμερα και όλο τον Φεβρουάριο, έχουν δικαίωμα προσφυγής και να μείνουν ελεύθεροι, οπότε όσοι είναι σήμερα στο Κορωπί θα δουν τι θα κάνουν. Βέβαια υπάρχουν και παίκτες, που έχουν συμβόλαιο και έχουν φύγει με άδεια, όπως ο Λουτσιάνο και ο Ινσούα, αλλά θα δούμε τι απόφαση θα πάρουν οι παίκτες και αν ικανοποιηθούν από αυτά που θα ακούσουν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου