ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Με τους περιορισμούς που θα έχει ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές η «Π» σας παρουσιάζει τα ταλέντα της Superleague που θα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει!

Παναθηναϊκός: Οι διαθέσιμοι για ενίσχυση

Το καλοκαίρι που έρχεται, θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό. Όποια κι αν είναι η κατάσταση στην ομάδα (είτε με Αλαφούζο είτε με άλλη διοίκηση δηλαδή) θα είναι δύσκολο το «χτίσιμο» του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Ειδικά αν υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις λόγω των οφειλών της νυν ιδιοκτησίας προς τους παίκτες. Ταυτόχρονα, απ’ τη στιγμή που μόνο με θαύμα θα πάρει την άδεια το «τριφύλλι», θα υπάρχουν σημαντικοί μεταγραφικοί περιορισμοί. Κυρίως θα μπορούν οι «πράσινοι» να πάρουν παιδιά που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδος, που είναι από 23ων ετών και κάτω. Νέα παιδιά που προέρχονται απ’ το εγχώριο Πρωτάθλημα δηλαδή, επειδή οι νεαροί στο εξωτερικό είναι ελάχιστοι, δεν μπορείς να τους πάρεις και φυσικά πανάκριβοι (π.χ. Μαυροπάνος, Ρέτσος κτλ).

Σαφώς και επιπλέον περιορισμοί είναι το να μην πληρωθούν ομάδες για την απόκτηση παίκτη, ή τα συμβόλαια να είναι μέχρι 100.000 ευρώ αυστηρά. Αλλά η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα βρισκόμαστε, πάντα βρίσκεις… παραθυράκια. Κοινώς αν έρθει ο Παναθηναϊκός σε συμφωνία με κάποιο σύλλογο μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο και μετά να υπογράψει σ’ αυτόν ο παίκτης.

Διαβάστε περισσότερα στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου