ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ!

Δεν θα έχει επιστρέψει απ’ το εξωτερικό ο Νίκος Νταμπίζας μέχρι Τρίτη και στην ΠΑΕ ψάχνουν με αγωνία για το ποιος θα πάει να μιλήσει στους παίκτες για τις οικονομικές οφειλές!

Παναθηναϊκός: Ντρέπονται να τους αντικρίσουν!

Η εβδομάδα που ξεκινά από αύριο είναι κρίσιμη για πολλούς λόγους στον Παναθηναϊκό. Όπως και όλες οι τελευταίες εβδομάδες είναι η αλήθεια, απλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα που να δίνει έστω λίγη ελπίδα στον κόσμο. Ο βασικός λόγος της… κρισιμότητας, έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά που έχουν κάνει τόσο καιρό υπομονή, αλλά πλέον δεν πάει άλλο. Όλοι κρατιούνται με το ζόρι περιμένοντας ενημέρωση απ’ τη διοίκηση, πριν κάνουν προσφυγές για να μείνουν ελεύθεροι και να… γλιτώσουν απ’ τις καθυστερήσεις και την κοροϊδία.

Όπως ήταν γνωστό, ενώ θα πήγαιναν να τους μιλήσουν τις προηγούμενες μέρες από την διοίκηση, τελικά το πήγαν πιο πίσω. Συγκεκριμένα για την Τρίτη, μέρα στην οποία προγραμμάτισε προπόνηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης γι’ αυτό το λόγο. Αυτή η αναβολή έκανε έξαλλους τους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος ήταν το να προλάβει να έρθει ο Νίκος Νταμπίζας για να είναι αυτός που θα πάει να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές αναφορικά με το τι σκέφτεται η ΠΑΕ για τις πληρωμές και τους διακανονισμούς οφειλομένων που θέλει να κάνει με τους παίκτες.

Διαβάστε περισσότερα στη σημερινή «Πράσινη» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου