ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΟΝ… ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!

Τα τεράστια εμπόδια που ύψωσαν στον Ουζουνίδη απ’ την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό-Οι απίστευτες συνθήκες που ουσιαστικά τον εξωθούσαν στην έξοδο πριν καν ξεκινήσει η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε!

Παναθηναϊκός: Τον… πολέμησαν εκ των έσω!

Από 1η Δεκεμβρίου 2016 μέχρι 7η Μαϊου 2018 ουσιαστικά. 17 μήνες και 1 εβδομάδα. Τόσο… άντε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Όσο ακριβώς διήρκησε και το συμβόλαιό του. Κατόρθωσε να το φτάσει μέχρι τέλος. Παρότι όσα βίωσε, όσα έγιναν, όσα συνέβαιναν στην καθημερινότητα, ήταν στοιχεία που τον οποιοδήποτε απλό επαγγελματία θα τον έκαναν να τρέχει απ’ τις πρώτες εβδομάδες κιόλας! Αλλά στην περίπτωση του 49χρονου με τον Παναθηναϊκό, ποτέ η σχέση δεν ήταν επαγγελματική. Ήταν συναισθηματική. Γεγονός που η ίδια η ΠΑΕ και οι άνθρωποι που την διοικούν, ποτέ δεν κατάλαβαν και ποτέ δεν σεβάστηκαν.

Τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό ξεκίνησαν απ’ την αρχή αυτής της συνεργασίας. Διότι δεν είναι φαινόμενο της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικά… ανεξήγητο. Απ’ την πρώτη στιγμή ο Ουζουνίδης έπρεπε να είναι πολλά περισσότερα από προπονητής για να κατορθώσει να κρατήσει την ομάδα. Όσο μπόρεσε ο άνθρωπος τουλάχιστον. Γιατί καθημερινά έβρισκαν ένα νέο τρόπο για να του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Για να τον… σπρώχνουν προς την έξοδο. Για να τον «πολεμούν» αν θέλετε.

Η «Π» σας θυμίζει μερικές απ’ αυτές τις περιπτώσεις, αν και η αλήθεια είναι πως χρειάζεται όχι απλά ένα βιβλίο, αλλά εγκυκλοπαίδεια για να αποτυπωθεί αυτό το διάστημα και οι τραγικές κινήσεις της διοίκησης Αλαφούζου προς κατά της ομάδας και του προπονητή φυσικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου