ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ (PIC)

Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σωκράτης Διούδης για τη χρονιά που πέρασε και όχι μόνο

Το μήνυμα Διούδη για τη χρονιά που πέρασε (pic)

«Μια δύσκολη και ιδιαίτερη σεζόν έφτασε στο τέλος της. Με πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετές δυσκολίες τόσο για την ομάδα όσο και για μένα προσωπικά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή κ κάνουν την καθημερινότητα πιο όμορφη κ ευχάριστη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω εκείνους που έβαλαν εμπόδια στον δρόμο μου, γιατί δεν γνώριζαν ότι δεν έχω μάθει απλά να τα προσπερνάω αλλά να τα μετατρέπω στο μεγαλύτερό μου κίνητρο για την συνέχεια. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι υγιής και μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω κι εύχομαι κ την νέα σεζόν να έχω την υγεία μου για να δούνε όλοι ποιος πραγματικά είμαι.???#timeforwork #timeformyself» έγραψε ο Διούδης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

•Μια δύσκολη και ιδιαίτερη σεζόν έφτασε στο τέλος της.Με πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετές δυσκολίες τοσο για την ομάδα όσο και για μένα προσωπικά.Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα που με έχουν αγκαλιάσει απο την πρώτη στιγμή κ κάνουν την καθημερινότητα πιο όμορφη κ ευχάριστη.Θέλω επίσης να ευχαριστήσω εκείνους που έβαλαν εμπόδια στον δρόμο μου,γιατί δεν γνώριζαν ότι δεν έχω μάθει απλά να τα προσπερνάω αλλά να τα μετατρέπω στο μεγαλύτερό μου κίνητρο για την συνέχεια.Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι υγιής και μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω κι εύχομαι κ την νέα σεζόν να έχω την υγεία μου για να δούνε όλοι ποιος πραγματικά είμαι.???#timeforwork #timeformyself

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sokratis dioudis (@sokratisdiou13) στις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 25 Μαίου