ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΝΗ!

Η ανακοίνωση του Ουζουνίδη ουσιαστικά αφήνει κενή τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό κι οι «πράσινοι» ήδη έχουν κάνει προεργασία με τον Γιώργο Δώνη!

Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Γιώργο Δώνη!

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά  είναι σε αναζήτηση προπονητή. Ναι μεν μπορεί να γίνει μια πρόταση στον Μαρίνο Ουζουνίδη, πλην όμως θεωρείται πολύ δύσκολο αυτή να είναι τέτοια που θα τον κρατήσει στην ομάδα. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα για το συμβόλαιο του Ουζουνίδη, αλλά με την κατάσταση που βίωσε από συγκεκριμένα πρόσωπα εντός ΠΑΕ. Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός είναι σε αναζήτηση προπονητή…

Ήδη ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει ραντεβού με τον Γιώργο Δώνη και επί της ουσίας υπάρχει πρόταση στον άλλοτε παίκτη της ομάδας και πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Ο Δώνης, πάντως, το σκέφτεται αφού φοβάται την κατάσταση στα διοικητικά όπως γράφει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ». . Πρώτα, λοιπόν, θα περιμένει να δει αν θα προκύψει κάποιου είδους διοικητική σταθερότητα. Δηλαδή αν κάποια πράγματα που του υποσχέθηκε ο Αλαφούζος γίνουν πράξη. Σε περίπου ένα δεκαήμερο θα πάρει την τελική του απόφαση το «τρένο», ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα πως αποτελεί την πρώτη επιλογή για την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ. Σε συνεννόηση με τον Πιεμπονγκσάντ φυσικά καθώς οι δύο πλευρές όπως έχουν δεσμευτεί είναι σε επαφή για τέτοια ζητήματα, αν και τα πάντα «τρέχουν» απ’ τον Αλαφούζο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου