ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ: «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Με δήλωση του ο εκπρόσωπος της εταιρίας Redstone, η οποία είναι μέλος της κοινοπραξίας του «Athens Alive» Μαρκ Αλεξάντερ τόνισε ότι ακόμα και μετά την εξέλιξη με τον Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ αυτοί δεν σταματούν να ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό και περιμένουν τις εξελίξεις

Αλεξάντερ: «Ενδιαφερόμαστε ακόμα για τον Παναθηναϊκό»

Πιο συγκεκριμένα με γραπτή του δήλωση στην εφημερίδα «Live Sport» ο Μαρκ Αλεξάντερ επεσήμανε ότι άπαντες περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το «τριφύλλι» και πως όλοι θέλουν (κυβέρνηση, Έλληνες πολίτες και κονσόρτσιουμ) να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Μαρκ Αλεξάντερ:

«Το Athens Alive θα παραδώσει χώρους πολυτελείας, γραφεία, πάρκα, χώρους άθλησης, εμπορικά καταστήματα και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με τους συνεπακόλουθους φόρους και εισοδήματα. Η κυβέρνηση θέλει τόσο πολύ το πρότζεκτ, όσο οι Έλληνες πολίτες και το κονσόρτσιουμ. Εργαζόμαστε σκληρά με την κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε αυτό το όρμα για την Ελλάδα, την Αθήνα και τις αθλητικές ομάδες. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Εμείς ενδιαφερόμαστε ακόμα. Ένα πράγμα είναι βέβαια: το Athens Alive θα δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο σπίτι για τον σύλλογο και τους οπαδούς, διασφαλίζοντας το μέλλον του για δεκαετίες. Αυτή είναι η αδιαμησβήτητη αλήθεια, σε όποιον και αν ανήκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 25 Μαρτίου