ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΗΜΕΡΑ… ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ

Ερχεται ο Πιεμπονγκσάντ σήμερα το απόγευμα και αύριο μιλάει με Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό - Τι θέλουν οι δύο πλευρές για τη συμφωνία.

Παναθηναϊκός: Ημέρα… Πιεμπονγκσάντ

Ο Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ έρχεται σήμερα το απόγευμα, για  να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και στελέχη της κυβέρνησης με στόχο να κλείσει την συμφωνία και να πάρει η Pan Asia τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες ο Πάιροτζ είχε μία κουβέντα με τον φίλο του και συνεργάτη του Πίνι Ζάχαβι, που δεν θα έρθει μαζί του στην χώρα μας και έρχεται αποφασισμένος να συμφωνήσει με τον Αλαφούζο, όπως γράφει η «ΠΡΑΣΙΝΗ».

Το αν θα υπάρξει συμφωνία εξαρτάται από δύο θέματα. Το πρώτο είναι το σύνολο των χρεών, που θα αναλάβει ο Αλαφούζος. Όπως λέει η πλευρά του Ταϊλανδού αν ο Αλαφούζος αναλάβει το σύνολο των χρεών, που του αναλογεί τότε η συμφωνία θα προχωρήσει. Από την πλευρά Αλαφούζου είναι ξεκάθαρο, ότι για να υπάρξει συμφωνία θα πρέπει τα 27 εκ. ευρώ να μπουν άμεσα σε ΑΜΚ. Οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν το Σάββατο και θα ξέρουμε τι θα γίνει και αν ο Παναθηναϊκός περάσει στα χέρια της Pan Asia. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά του Ταϊλανδού, αλλά όχι σιγουριά και είναι λογικό, διότι αν δεν πέσουν υπογραφές τίποτα δεν τελειώνει.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου