ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί να ολοκληρωθεί το deal με τον Παϊρότζ  και οι δύο πλευρές θέλουν να μειωθούν οι διαρροές για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με στόχο να υπάρξει το συντομότερο τελική συμφωνία για τον Παναθηναϊκό.

Προχωράνε οι συζητήσεις Πιεμπονγκσάντ – Αλαφούζου

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ  θα έρθει τελικά στην Ελλάδα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας με στόχο να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί  το deal. Οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να σταματήσουν τις διαρροές και τις ανακοινώσεις και μοναδικό στόχο έχουν να φθάσουν στη συμφωνία. Η πλευρά του Ταϊλανδού, χωρίς άλλες λεπτομέρειες, πιστεύει ότι η συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο θα ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου και θα βρεθεί και η χρυσή τομή για τα χρέη, για τα οποία γίνονται οι τελικές συζητήσεις.

Ο Παϊρότζ τις επόμενες ημέρες έχει άλλες ασχολίες στο εξωτερικό και για αυτό στην Αθήνα θα έρθει τις παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη και θα έχει συνάντηση με τον Αλαφούζο. Αν υπάρξει συμφωνία, οι πληροφορίες λένε, ότι δεν θα κάνει απλά το deal και θα αποχωρήσει, αλλά θα έχει σημαντικό ρόλο στη διοίκηση και τις αποφάσεις. Μαζί του, μάλιστα, σε διοικητικό και διευθυντικό ρόλο είναι πιθανό να έχει τον Αβραάμ Γκραντ, χωρίς αυτό να έχει αποφασιστεί, προς το παρόν αλλά υπάρχει σοβαρή σκέψη. Φυσικά ο Πιεμπονγκσάντ δεν θα είναι συνέχεια στην Ελλάδα, για αυτό και ο Γκράντ (αν τελικά γίνει το deal και υπάρξει απόφαση για παρουσία του στην ομάδα) θα είναι ο άνθρωπός του και θα τον ενημερώνει.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου