ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΒΕΜΕΡ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπου Παναθηναϊκός και Βέμερ τέθηκαν για ακόμα μια φορά… αντιμέτωποι…

Παναθηναϊκός: Βγαίνει άμεσα η απόφαση για Βέμερ

Τα δικά τους αιτήματα έκαναν στο Διαιτητικό Δικαστήριο οι πλευρές των Βέμερ και Παναθηναϊκού. Η πλευρά του Γερμανού ποδοσφαιριστή ήθελε να πληρωθούν και τόκοι υπερημερίας έτσι ώστε να μην ισχύσει το -3 για τον Παναθηναϊκό, ενώ η πλευρά του «τριφυλλιού» ήθελε ερμηνεία της απόφασης έτσι ώστε να μην ισχύσει η ποινή και να υπάρξει αναστολή της εκτέλεσής της.

Στη διάρκεια της εκδίκασης, υπήρξε τεράστια ένταση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντινού, είχε έντονη λογομαχία με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, Πάρη Ατλαμάζογλου, και κάπως έτσι ήρθε η διακοπή της συνεδρίασης. Εν τέλει, όταν η διαδικασία συνεχίστηκε, ο Παναθηναϊκός υποστήριξε πως «Θεωρούμε ότι υπάρχουν θέματα που καθιστούν το διατακτικό ασαφές. Φτάνετε σε ένα συμπέρασμα αυθαίρετα και καθίσταται όλο το ποσό ληξιπρόθεσμο  Οι αποφάσεις που προκαλούν ανεπανόρθωτη βλάβη πρέπει να ανασταλούν μέχρι να είναι όλα σαφή».

Οι «πράσινοι» θέλησαν έτσι να στηρίξουν το αίτημά τους για ερμηνεία της απόφασης, έτσι ώστε να ανασταλεί η εκτέλεση της αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του δικαστηρίου για ακόμα μια φορά προσπάθησε να βρει εξωδικαστική λύση ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ρώτησε, μάλιστα, την πλευρά του Παναθηναϊκού πόσα χρήματα θα μπορούσε να δώσει στον Βέμερ με τους «πράσινους» να λένε πως μπορούν να καταβάλουν 80.000 με 100.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του παίκτη, ωστόσο, σχολίασε πως «Έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας», αναφερόμενος στο Παναθηναϊκό, κι αρνήθηκε τον συμβιβασμό.

Συνεπώς, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, θα υπάρξει η έκδοση της απόφασης. Η πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε άμεση έκδοσή της για να γνωρίζει τι θα κάνει από εδώ και πέρα έτσι ώστε να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών. Η απόφαση θα εκδοθεί άμεσα, δεν αποκλείεται και μέσα στην Πέμπτη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου