ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΓΙΑ ΒΕΜΕΡ!

Τρομερές ατάκες στο δικαστήριο της ΕΠΟ από τον δικηγόρο του Βέμερ αλλά και τον Βασίλη Κωνσταντίνου, στην υπόθεση που αφορά τον Παναθηναϊκό και την αφαίρεση βαθμών λόγω χρεών στον Γερμανό μπακ.

Ένταση και διακοπή στην εκδίκαση για Βέμερ!

Απίστευτα πράγματα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όπου είναι σε εξέλιξη η εκδίκαση του αιτήματος του Παναθηναϊκού για την αναστολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών που έχει επιβληθεί στο «τριφύλλι» για τα οφειλόμενα στον Γενς Βέμερ. Η εκδίκαση άρχισε με αίτημα της πλευράς του Γερμανού παίκτη να πληρωθούν και τόκοι υπερημερίας, με τον Παναθηναϊκό να απαντά αρνητικά. Στη συνέχεια, και λίγο πριν εκδικαστούν τα αιτήματα της πλευράς του «τριφυλλιού», ανέβηκαν πολύ οι τόνοι ανάμεσα στον δικηγόρο του Γερμανού, Πάρη Ατλαμάζογλου, και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου, που δίνει το «παρών» στη διαδικασία. Η ένταση αυτή, έφερε και τη διακοπή της συνεδρίασης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Με όλα έχω δει στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και έκανα την αίτηση για να είναι τα πάντα ξεκάθαρα. Η απόφαση είναι ελλιπής ως προς τους τόκους. Επιπλέον θεωρώ ότι η παρέμβαση Λίγκας υπέρ ΠΑΟ δεν μπορεί να γίνει αν δεν συναινέσουν και οι δύο πλευρές. Αντιλαμβανόμαστε όσοι είμαστε εδώ ότι όσα συμβαίνουν είναι επιεικώς απαράδεκτα. Φτάσαμε ως εδώ με συνεχείς αναβολές και τώρα μας λένε πράγματα που δεν στέκουν νομικά Τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ομάδα να αιτείται αυτά που αιτείται ο ΠΑΟ. Σας προσκομίζω απόφαση 2016 για παρόμοια υπόθεση, του Αραβίδη κατά του Πανιωνίου. Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έτσι κάνουν κακό στον εαυτό τους. Μιλάνε για ανεπανόρθωτη βλάβη αυτοί στους οποίους  επιβλήθηκε ποινή από την ΟΥΕΦΑ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Τους είχε δοθεί περιθώριο και δεν διακανόνισαν τις οφειλές τους. Δεν θέλουν να πληρώσουν και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν χρησιμοποιούν τεχνάσματα», είπε αρχικά ο Πάρης Ατλαμάζογλου.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Κωνσταντίνου απάντησε: «Είναι ένας μάνατζερ δικηγόρος που θέλει να γίνει γνωστός στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί να απαξιώνει μια ομάδα με 110 χρόνια ιστορίας», ενώ μιλώντας προς τον Ατλαμάζογλου του είπε: «Είσαστε γραφικός» κι εκείνος απάντησε: «Μην συνεχίζετε το ίδιο παραμύθι. Να πληρώσετε».

Στη συνεδρίαση ήταν και ο δικηγόρος της Super League, Γιάννης Οικονομάκης, που σχολίασε: «Θέλουμε η απόφαση να είναι σαφής. Όταν φτάνει σε εμάς να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό, δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το ίδιο ζητάμε πάντα».

Ο δικηγόρος του Βέμερ απάντησε: «Πέρυσι η Λίγκα είδαμε να εκτελεί εν ψυχρώ τον Ηρακλή», για να προσθέσει ο Οικονομάκης πως: «Αφήνει υπονοούμενα. Βοηθήσαμε τον Ηρακλή σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αν ζητούσε συμβολή μας θα την είχε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου