ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ»

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξε ενημέρωση πως οι ποδοσφαιριστές ανέστειλαν την αποχή τους αφού αποφάσισαν να βάλουν… πάλι πλάτη στις δύσκολες στιγμές που περνάει το «τριφύλλι»…

Παναθηναϊκός: «Βάζουν πλάτη στα δύσκολα οι παίκτες»

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέστειλαν την αποχή που είχαν ετοιμάσει για αυτή την εβδομάδα, λόγω της μη τήρησης των υποσχέσεων της διοίκησης για πληρωμές. Μετά από συζητήσεις που έγιναν, εν τέλει οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να προπονηθούν κανονικά αυτή την εβδομάδα και να παίξουν την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Προφανώς υπήρξε μια συζήτηση με τη διοίκηση για τα χρήματα και κάποιες δεσμεύσεις, πλην όμως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχει επίσημη ενημέρωση πως οι παίκτες ανέστειλαν την αποχή επειδή αντιλαμβάνονται τις δύσκολες στιγμές που περνάει το κλαμπ. Με λίγα λόγια… έβαλαν πάλι πλάτη για την ομάδα και περιμένουν κι αυτοί τις όποιες εξελίξεις στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

«Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών, συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται», αναφέρει η ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου