ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΠΥΡΕΤΟΣ» ΕΚΔΙΚΑΣΕΩΝ

Διαβάστε ποιες είναι οι υποθέσεις που περιμένουν οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: «Πυρετός» εκδικάσεων

Όπως ανέφερε και η ανακοίνωση της λίγκας, μια λύση για την υπόθεση Βέμερ μπορεί να είναι οι εκδικάσεις της Τετάρτης στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Βλέπετε είναι προγραμματισμένο τη συγκεκριμένη μέρα να εκδικαστεί η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει ζητήσει να ξεκαθαριστεί και να αποφασιστεί πως οι βαθμοί επιστρέφονται και παύει να υφίσταται η ποινή, με την καταβολή μιας δόσης του διακανονισμού και όχι με την καταβολή όλου του ποσού. Επίσης, υπάρχει και η προσφυγή του Βέμερ που ζητά ακριβώς το αντίθετο, αλλά και την προσαύξηση του ποσού που του οφείλεται με τόκους και δικαστικά έξοδα.

Όπως και να έχει με τα τωρινά δεδομένα ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει ποντάρει τα πάντα αναφορικά με την υπόθεση Βέμερ, στο διαιτητικό δικαστήριο. Αν δεν υπάρξει δικαίωση από εκεί, πρέπει να πληρωθεί ο Γερμανός αλλιώς… αντίο!

Για Τετάρτη, επίσης, είναι προγραμματισμένες οι εκδικάσεις των Σεμπάστιαν Λέτο, Γιώργου Κουτρουμπή και Μλάντεν Πέτριτς. Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η υπόθεση του Στέργου Μαρίνου. Γενικώς μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη δίκες!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου